23 d’octubre de 2008

Web de la Biblioteca Pública Insular d'Eivissa i activitats pel Dia de les Biblioteques

Avui es presenta oficialment la nova pàgina web de la Biblioteca Pública Insular d'Eivissa que ha estat realitzada amb el generador de seus web del Ministeri de Cultura.
Hi podeu trobar informació general de la biblioteca, els seus serveis i instal·lacions, accés al seu catàleg i d'altres, formularis per demanar serveis en línia, publicacions de la biblioteca com butlletins de noves adquisicions i també informació d'altres biblioteques i local.
El divendres dia 24, dia de les biblioteques, durant tot el dia a la BPIE us explicaran com treure el màxim rendiment al CABIB (Catàleg Bibliogràfic de les Illes Balears). Bé, cada dia es fa assessorament als interessats, però aquest dia amb especial dedicació.
El mateix dia, a les 19.00 h, Antonio Isasi-Isasmendi farà la presentació de la seva pel·lícula "El aire de un crimen", basada en la novel·la de Juan Benet i que es projectarà en pantalla gran a continuació. Això es farà a l'Auditori situat al mateix Edifici Polivalent de Cas Serres en el que es troba la BPIE.